Nora Tysklind

Uppsala och Stockholm
(null)
Nu är jag och Jakob på väg hem efter några dagar på vift. I lördags åkte vi till Uppsala för att gå på Emelies 25årsfest direkt efter att jag filmat ett bröllop i Borlänge. Blev trött väldigt snabbt vilket jag alltid blir efter bröllop och sov sedan hos Nanna.
(null)
På söndagen träffade vi Karin och åt lunch pp Güntherska och så gick vi till växthuset som är mitt favoritplace i Uppsala.
(null)

(null)

(null)
Vart livrädd för de hade satt ut fakeödlor och grodor överallt. 
(null)
Så härligt att få se lite grönska denna årstid!
(null)

(null)

(null)
Festen för Emelie som fyllde 25.
(null)

(null)
Bröllopsdagen! Krispig och gråblå.
(null)

(null)
Efter att ha hängt i Uppsala tog vi på söndagen tåget vidare till Stockholm. Vi köpte mat från Shanti och tittade ikapp våra favoritprogram. Sen sov vi ut vilket var så skönt. På måndagen lämnade vi in min dator på lagning och så gick vi en runda på stan. Sen kom Chiara och Karin och vi gick och åt middag med mamma och pappa på Shanti. Älskar Shanti. 
(null)
Sen hängde vi i lägenheten och åt glass och sen var det läggdags. På tisdagen, alltså idag, åt jag, Jakob och Chiara frukost och sen åkte vi till Millesgården för att se en utställning där, med bland annat Hilma af Klint. Sen åt vi tomatsoppa och åkte tillbaka in till stan. Då spöregnade det så vi hängde bara i lägenheten tills tågen skulle gå. Och nu är vi på tåget! En trevlig vistelse i fina städer men ska bli skönt att återgå till rutinerna igen.