Nora Tysklind

3,5 månad i gbg
(null)
Nu har vi bott här ett tag. Det känns konstigt att tänka att det inte ens gått 4 månader sen vi flyttade. Vi har flytit in så naturligt i tillvaron här att det känns orimligt att vi för några månader sedan bodde nån annanstans. Det känns som att vi är på helt rätt plats vid rätt tillfälle i livet.
(null)
Jag trivs så bra i skolan. I veckan hade vi textiltryck och det var väldigt roligt. Här är Annie i den fantastiska verkstaden.
(null)
Corona-restriktionerna har lett till en mängd julpyssel. Har bland annat gjort eget julklappspapper i olika färger. Har blivit besatt av mönster under dessa månader.
(null)
Ett mönster jag jobbar på.
(null)
Ett till julpyssel, en stjärna som tog mig och Jakob en hel helg att vika.
(null)
Vi bakade lussebullar på första advent. Det har varit så mysigt att ha lite decemberfix i lägenheten, få pynta och dona.
(null)

(null)
Vi har köpt gran! Det gjorde vi till första advent. Men nu ska vi faktiskt åka hem, så granen kommer Jakobs klasskamrat få ta över. Jag har varit så orolig över att inte kunna åka hem i jul, så tillslut bestämde vi oss för att åka lite tidigare för att undvika trånga tåg. I och med att resten av terminen är på distans funkar det fint att göra resten från Borlänge. Men det känns lite konstigt. Längtar dock hem massor nu när vi varit så isolerade den senaste månaden.
(null)
En bild från havet, när vi besökte Marstrand för någon vecka sedan. Jakobs födelsedagshelg. Underbart och blåsigt.